Haemme joukkoomme tuntiopettajaa Käsityökoulu Peukkuun!

Tuntiopettaja, Käsityökoulu Peukku, Taito Lappi

 

Taito Lappi on yksi 16 alueellisesta Taito -yhdistyksestä, jotka tarjoavat matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja. Näissä paikoissa käsityöstä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt voivat kokoontua. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1908, tuolloin nimellä Perä-Pohjolan Kotiteollisuusyhdistys. Perimmäinen tarkoituksemme ja tehtävämme on säilynyt läpi aikojen: toimimme alueellamme käsityökulttuurin ja käsityöelinkeinon kaikenlaiseksi edistämiseksi. Toimipaikkoja meillä on kaksi: Rovaniemi, jossa sijaitsevat Taito Shop, Taitokeskus sekä käsityökoulu Peukku, joka tarjoaa käsityön taiteen perusopetusta, sekä Pello, jossa sijaitsee toinen Taitokeskuksemme.

Käsityökoulu Peukku Rovaniemellä tarjoaa taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Käsityökoulu Peukun opettajat ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka hallitsevat runsaasti eri käsityötekniikoita sekä tuntevat käsityöalaa laajasti. Työnantajana tarjoamme sinulle nyt aitiopaikkaa tässä joukossa pohjoisen käsityökulttuurin vaalijana ja edistäjänä.

Oletko taustaltasi käsityöläinen? Oletko luonteeltasi sosiaalinen ja pärjäät erilaisten ihmisten kanssa? Oletko aikaisemmin työskennellyt aikuisryhmien vetäjänä? Löytyykö käsityötaidoistasi sellaista osaamista, jota siirrät mielelläsi eteenpäin? Ovatko erilaiset oppilashallintojärjestelmät sinulle tuttuja tai omaksutko nopeasti uusia sähköisiä työvälineitä? Oletko valmis ajoittaiseen reissutyöhön?

 

Odotuksemme:

- Tehtävään soveltuva tutkinto: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (1412.1998/986): 6 luku 20 pykälä.

- Käsityöalan syvä tuntemus ja käytännön osaaminen.

- Toivomme, että jokin käsityötekniikka on sinulla erityisen vahva. Opetustarjontaamme täydentävät kauttasi erityisesti lankatyöt: neulonta ja virkkaaminen.

- Pedagogiset opinnot ja/tai kokemus aikuis- ja lapsiryhmien ohjaamisesta katsotaan eduksi.

- Sähköisten alustojen nopea haltuunotto sekä somekanavien hallinta plussaa.

 

Tarjoamme sinulle:

- Innostavan ja inhimillisen työyhteisön.

- Mahdollisuuden itsenäiseen ja joustavaan työhön.

- Mahdollisuuden vaikuttaa oman opetuksesi sisältöihin sekä lukujärjestysten suunnitteluun.

- 15-20 h viikkotuntimäärän.

- Työehtosopimusten mukaisen palkkauksen.

 

Hakuaika Käsityökoulu Peukun tuntiopettajan tehtävään on käynnissä 22.10-14.11.2021, jonka jälkeen kutsumme valitut hakijat haastatteluun. Toiveemme on, että pystyt aloittamaan tehtävään perehtymisen käsityökoulu Peukun aikuisryhmissä sekä kevään 2022 suunnittelun joulukuun 2021 aikana. Iltapainotteinen opetustyö ryhmissä käynnistyy tammikuussa 2022. Työsuhteessa noudatetaan 4kk:n koeaikaa.

 

Lisätietoa ja hakemuksen toimitus viimeistään 14.11.2021 klo. 23:59 mennessä: toimisto(at)taitolappi.fi Käsittelemme vain määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista