Tykkäätkö tehdä käsitöitä - tule Peukkuun!

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen Taito Käsityökoulu Peukkuun on auki!

Vapaat oppilaspaikat täytetään ja mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin vapaita paikkoja niin paikat arvotaan. Peukun lukuvuosi starttaa viikolla 34 ja luvassa on paljon mukavaa tekemistä!

Opetusryhmiä on lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetus jakaantuu varhaisiän opintoihin (naperot ja minit), perus- ja jatko-opintoihin (ns. syventävät) ja aikuisten käsityön opetukseen. Opetusryhmät kokoontuvat kerran viikossa, iltapäivisin ja iltaisin, 30 kertaa lukuvuodessa. Opetustuntien määrä vaihtelee ikäluokkien mukaan. Oppilaaksi haluavalta ei vaadita erityislahjakkuutta, mutta kiinnostus käsillä tekemiseen, ennakkoluulottomuus ja halu oppia uusia asioita ovat tärkeitä.

Käsityökouluun haetaan kesällä ja joka toinen vuosi perustetaan uusia ryhmiä. Koulu on avoin kaikille. Oppilaaksi voivat hakea lapset, nuoret ja aikuiset. Alaikäraja on 6 vuotta (eskarilainen). 

Lukuvuosi koostuu syys- ja kevätlukukausista, joilta molemmilta peritään lukukausi- ja materiaalimaksut. Sisaralennus on 20 € nuoremman sisaren lukukausimaksusta. Maksut laskutetaan lukukausittain.

Maksut / lukukausi ovat lukuvuonna 2023-2024 seuraavat:
NAPEROT (6-7 v) 107 € + 28 € materiaalimaksu
MINIT (7-10 v) 107 € + 28 € materiaalimaksu
PERUS (10-) 114 € + 39 € materiaalimaksu
AIKUISET 137 € + käytetyt materiaalit / lukukausi (Materiaalimaksua laskutetaan aluksi 39€)

Lisätietoja: toimisto@taitolappi.fi

Ilmoittaudu Taito Käsityökoulu Peukkuun!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista