Taito Käsityökoulu Peukku

Tykkäätkö tehdä käsitöitä? Tule Taito Käsityökoulu Peukkuun!

Hae käsityökoulu Peukkuun! 

 

Tietoa käsityökoulu Peukusta:

Taito Käsityökoulu Peukku on iloisen tekemisen ja onnistumisen paikka. Annamme käsityön taiteen perusopetuksen mukaista opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Käsityökoulu Peukussa tehdään ja tuunataan, suunnitellaan ja muotoillaan. Opitaan tekemisen eri vaiheet suunnittelusta toteutukseen. Tärkeää on taiteen tekemisen ja kokemisen ilo sekä halu, taito, uteliaisuus ja rohkeus tulkita taidetta persoonallisesti. Opiskelu avaa uusia mahdollisuuksia taiteen ja kulttuurin sekä niiden merkitysten ymmärtämiseen. Käsityökoulu Peukussa tutustutaan erilaisiin tekniikkoihin ja materiaaleihin monipuolisesti.

Käsityökoulu Peukun ryhmät

Opetusryhmiä on lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetus jakaantuu varhaisiän opintoihin (naperot ja minit), perus- ja jatko-opintoihin (ns. syventävät) ja aikuisten käsityön opetukseen. Opetusryhmät kokoontuvat kerran viikossa, iltapäivisin ja iltaisin, 30 kertaa lukuvuodessa. Opetustuntien määrä vaihtelee ikäluokkien mukaan. Oppilaaksi haluavalta ei vaadita erityislahjakkuutta, mutta kiinnostus käsillä tekemiseen, ennakkoluulottomuus ja halu oppia uusia asioita ovat tärkeitä.

Hakeminen

Käsityökouluun haetaan kesällä ja joka toinen vuosi perustetaan uusia ryhmiä. Koulu on avoin kaikille. Oppilaaksi voivat hakea lapset, nuoret ja aikuiset. Alaikäraja on 6 vuotta (eskarilainen). Uusien oppilaiden hakuaika alkaa kesäkuussa. Oppilaspaikat arvotaan, mikäli hakijoita on enemmän kuin ryhmiin mahtuu. Varsinaisen hakuajan jälkeen vapautuville oppilaispaikoille otetaan oppilaita pitkin vuotta, joten vapaita paikkoja voi tiedustella läpi vuoden!

Hae käsityökoulu Peukkuun!

Maksut

Lukuvuosi koostuu syys- ja kevätlukukausista, joilta molemmilta peritään lukukausi- ja materiaalimaksut. Sisaralennus on 20 € nuoremman sisaren lukukausimaksusta. Maksut laskutetaan lukukausittain.

Maksut / lukukausi ovat lukuvuonna 2023-2024 seuraavat:
NAPEROT (6-7 v) 107 € + 28 € materiaalimaksu
MINIT (7-10 v) 107 € + 28 € materiaalimaksu
PERUS (10-) 114 € + 39 € materiaalimaksu
AIKUISET 137 € + käytetyt materiaalit / lukukausi (Materiaalimaksua laskutetaan aluksi 39€)

Lukuvuosi 2023-2024 käynnistyy 21.8.2023.

Lisätietoja: toimisto@taitolappi.fi