Kurssit

Haluatko oppia uutta tai rentoutua käsitöiden äärellä?

Käsillä tekemisen parissa voit antaa mielesi levätä samalla kun opit uutta ja pääset nauttimaan kättesi tuotoksista. Taito Lappi järjestää kädentaitojen lyhytkursseja ympäri vuoden. Tule kurssille yksin tai ystävän kanssa. Järjestämme räätälöityjä kursseja myös tilauksesta, katso lisää täältä.

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan Taito järjestön yhteisen Arvi -järjestelmän kautta. Tämän hetken kurssivalikoiman näet ja ilmoittautumaan pääset täältä. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)taitolappi.fi tai puhelimitse numeroon 040 680 0101.Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautumisaika on ilmoitettu jokaisen kurssin yhteydessä erikseen. Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Mikäli peruuttamista ei tehdä tai se tehdään myöhemmin, niin koko kurssimaksu veloitetaan. Jos kurssi ei toteudu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, niin ilmoitamme siitä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kurssin maksu

Maksu suoritetaan joko ilmoittautumisen yhteydessä tai Taito Shop Rovaniemen myymälään viimeistään kurssipäivänä. Kurssimaksuun voi käyttää TYKY- Kuntoseteliä/Tyky-Onlinea, Smartum-seteliä/korttia, Virikeseteleitä tai Ticket Mind&Body -korttia.

Aikuisten koulutusta järjestämme yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.