Taito Lappi

Onni elää käsityössä!

Me olemme Taito Lappi ry, yksi Taitojärjestön 16 aktiivisesta yhdistyksestä. Toimimme Lapin alueella ja tarjoamme käsityöelämyksiä ja kädentaitojen osaamista elämän eri vaiheissa. Edistämme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Arvojamme ovat luovuus, taito, yrittäjyys ja kestävä kehitys. Korostamme kädentaidoissa lappilaista perinnettä, yhdistämme sitä matkailuun ja pidämme yhtä alan muiden toimijoiden kanssa. Palvelemme käsityön ammattilaisia, harrastajia sekä kaikkia joita käsityö kiinnostaa. Toimipisteemme löytyvät Rovaniemeltä ja Pellosta.

Tule mukaan toimintaamme – liity jäseneksi!

Taito Lappi ry:n jäsenenä olet edistämässä kanssamme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/kalenterivuosi. Jäseneksi voit hakeutua täyttämällä sähköisen liittymiskaavakkeen täällä.

Lasku jäsenmaksusta lähetetään kotiisi. Liittymisvuoden jäsenyytesi on voimassa maksusuorituksen päivämäärästä lähtien kyseisen vuoden loppuun. Jatkossa jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain.

Taito Lappi ry:n jäsenenä

  • Voit tilata TAITO-lehden jäsenhintaan
  • Voit ostaa vuosikortin kutomoon hintaan 65€ (normaalihinta 85€)
  • Saat vaihtuvia etuja myymälään ja Taitokeskukseen. Eduista ilmoitetaan sähköpostitse (markkinointiluvan antaneille), nettisivuilla tai ilmoitustaululla.

Tule mukaan käsityöhön!

Yhdistyksen hallinto

Puheenjohtaja Maarit Airaksinen
Varapuheenjohtaja Maria Keskipoikela
Jäsenet Päivi Ekdahl, Leena Lassila-Rova, Päivi Linnansaari, Heidi Pietarinen, Jarno Vehmas, Heli Välikangas

Toiminnanjohtaja Laura Laivamaa
puh 040 197 8897
laura.laivamaa(at)taitolappi.fi