Taito Lappi

Onni elää käsityössä!

Me olemme Taito Lappi ry, yksi Taitojärjestön 15 aktiivisesta yhdistyksestä. Toimimme Lapin alueella ja tarjoamme käsityöelämyksiä ja kädentaitojen osaamista elämän eri vaiheissa. Edistämme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Arvojamme ovat luovuus, taito, yrittäjyys ja kestävä kehitys. Korostamme kädentaidoissa lappilaista perinnettä, yhdistämme sitä matkailuun ja pidämme yhtä alan muiden toimijoiden kanssa. Palvelemme käsityön ammattilaisia, harrastajia sekä kaikkia joita käsityö kiinnostaa.

Toimipisteemme löytyvät Rovaniemeltä ja Pellosta. Taitokeskukset, eli kutomot löytyvät sekä Rovaniemeltä että Pellosta. Lisäksi Rovaniemellä palvelee käsityömyymälä Taito Shop Rovaniemi ja taiteen perusopetusta tarjoava Taito Käsityökoulu Peukku. Tarjoamme myös erilaisia käsityöaiheisia lyhytkursseja.

Tule mukaan toimintaamme – liity jäseneksi!

Taito Lappi ry:n jäsenenä olet edistämässä kanssamme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/kalenterivuosi. Taito Lappi ry:n jäseneksi voit hakeutua verkkokauppamme kautta täyttämällä sähköisen liittymiskaavakkeen: Liity Taito Lappi ry:n jäseneksi.

Liittymisvuoden jäsenyytesi on voimassa maksusuorituksen päivämäärästä lähtien kyseisen vuoden loppuun. Jatkossa jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain.

Taito Lappi ry:n jäsenenä

  • Voit tilata TAITO-lehden jäsenhintaan
  • Voit ostaa vuosikortin kutomoon hintaan 75€ (normaalihinta 95€)
  • Saat vaihtuvia etuja myymälään ja Taitokeskukseen. Eduista ilmoitetaan sähköpostitse (markkinointiluvan antaneille), nettisivuilla tai ilmoitustaululla.

Taiteen perusopetusta tarjoavaan Käsityökoulu Peukkuun pääset ilmoittautumaan täältä: Ilmoittaudu Käsityökoulu Peukkuun.

Tule mukaan käsityöhön!

Yhdistyksen hallinto

Puheenjohtaja: Maarit Airaksinen
Varapuheenjohtaja: Maria Keskipoikela
Jäsenet: Päivi Ekdahl, Leena Lassila-Rova, Päivi Linnansaari, Jenni-Liisa Yliniva, Jarno Vehmas, Heli Välikangas

Toiminnanjohtaja: Laura Laivamaa
puh 040 197 8897
laura.laivamaa(at)taitolappi.fi