Taito Lappi

Onni elää käsityössä!

Me olemme Taito Lappi ry, yksi Taitojärjestön 15 aktiivisesta yhdistyksestä. Toimimme Lapin alueella ja tarjoamme käsityöelämyksiä ja kädentaitojen osaamista elämän eri vaiheissa. Edistämme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Arvojamme ovat luovuus, taito, yrittäjyys ja kestävä kehitys. Korostamme kädentaidoissa lappilaista perinnettä, yhdistämme sitä matkailuun ja pidämme yhtä alan muiden toimijoiden kanssa. Palvelemme käsityön ammattilaisia, harrastajia sekä kaikkia joita käsityö kiinnostaa.

Toimipisteemme löytyvät Rovaniemeltä ja Pellosta. Taitokeskukset, eli kutomot löytyvät sekä Rovaniemeltä että Pellosta. Lisäksi Rovaniemellä palvelee käsityömyymälä Taito Shop Rovaniemi ja taiteen perusopetusta tarjoava Taito Käsityökoulu Peukku. Tarjoamme myös erilaisia käsityöaiheisia lyhytkursseja.

Tule mukaan toimintaamme – liity jäseneksi!

Taito Lappi ry:n jäsenenä olet edistämässä kanssamme käsityökulttuuria taitona ja elinkeinona. Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi. Taito Lappi ry:n jäseneksi voit hakeutua verkkokauppamme kautta täyttämällä sähköisen liittymiskaavakkeen: Liity Taito Lappi ry:n jäseneksi.

Liittymisvuoden jäsenyytesi on voimassa maksusuorituksen päivämäärästä lähtien kyseisen vuoden loppuun. Jatkossa jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain.

Taito Lappi ry:n jäsenenä

  • Voit tilata TAITO-lehden jäsenhintaan
  • Voit ostaa vuosikortin kutomoon hintaan 110 € (normaalihinta 130 €)
  • Saat vaihtuvia etuja myymälään ja Taitokeskukseen. Eduista ilmoitetaan sähköpostitse (markkinointiluvan antaneille), nettisivuilla tai ilmoitustaululla.

Käsityökoulu Peukkuun pääset ilmoittautumaan täältä: Ilmoittaudu Käsityökoulu Peukkuun.

Tule mukaan käsityöhön!

Yhdistyksen hallinto

Puheenjohtaja: Maarit Airaksinen
Varapuheenjohtaja: Maria Keskipoikela
Jäsenet: Päivi Ekdahl, Taina Kivilompolo, Päivi Linnansaari, Heli Välikangas ja Jenni-Liisa Yliniva

Toiminnanjohtaja: Päivi Kuvaja
puh 040 530 9879
paivi.kuvaja(at)taitolappi.fi