Käsityötarvikkeita - Taitojärjestö

Haemme tuntiopettajaa käsityökoulu Peukkuun Rovaniemelle

Taito Lappi ry on yksi Taitojärjestön 15 aktiivisesta yhdistyksestä. Yhdistys toimii Lapin alueelle ja sen keskeisenä tehtävänä on käsityökulttuurin ja -elinkeinojen edistäminen Lapissa. Toimipaikkamme löytyvät Rovaniemeltä ja Pellosta. Rovaniemen toimipisteessä sijaitsee Rovaniemen Taito Shop, Taitokeskus ja Taito Käsityökoulu Peukku. Pellossa toimii Taitokeskus. Korostamme kädentaidoissa lappilaista perinnettä, yhdistämme sitä matkailuun ja pidämme yhtä alan muiden toimijoiden kanssa. Palvelemme käsityön ammattilaisia, harrastajia sekä kaikkia, joita käsityö kiinnostaa.

Rovaniemellä toimiva käsityökoulu Peukku tarjoaa käsityön taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille sekä käsityön harrastusmahdollisuuksia aikuisille. Etsimme käsityökoulun tuntiopettajaksi henkilöä, joka osaa erilaisia käsityötekniikoita sekä toimii mielellään erilaisten ja eri ikäisten käsityön harrastajien kanssa. Etsimämme henkilö on sosiaalinen tiimityöskentelijä ja innovatiivinen osaaja. Häneltä löytyy ohjauskokemusta, hän tarttuu rohkeasti muuttuvaan työkenttään ja on tarvittaessa valmis reissutöihin. Arvostamme valittavalta markkinointi- ja viestintäosaamista, tietoteknisiä taitoja ja kiinnostusta oman osaamisensa kehittämiseen.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998)
  • Käsityöalan syvällistä tuntemusta ja käytännön osaamista
  • Jonkin käsityötekniikan erityisosaamista
  • Pedagogisia taitoja sekä kokemusta lapsi- ja aikuisryhmien ohjauksesta

Tarjoamme sinulle:

  • Innostavan työyhteisön ja aitiopaikan käsityökulttuurin parissa
  • Mahdollisuuden itsenäiseen ja joustavaan työhön
  • Mahdollisuuden vaikuttaa oman opetuksesi sisältöihin sekä lukujärjestysten suunnitteluun
  • 15–20 h viikkotuntimäärän lukukausien aikana
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 14.6.2024 klo 16.00 mennessä osoitteeseen paivi.kuvaja@taitolappi.fi Hakuajan päätyttyä kutsumme valitut hakijat haastatteluun. Iltapainotteinen opetustyö ryhmissä käynnistyy elokuussa 2024. Työsuhteessa noudatetaan 5 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja osoitteesta paivi.kuvaja@taitolappi.fi. Käsittelemme vain määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.