Lähde mukaan Taito Lappi ry:n järjestämään pienkeräykseen!

Kaisa Matintyttären vanthuut, design Karoliina Erkinjuntti ja Laura Laivamaa, Taito Lappi. Tilaaja: Lapin maakuntamuseo.

Kuva: Kaisa Matintyttären vanthuut, design Karoliina Erkinjuntti ja Laura Laivamaa, Taito Lappi, tilaaja Lapin maakuntamuseo.

PIENKERÄYS KÄSITYÖKOULU PEUKUN JA TAITOKESKUS ROVANIEMEN MUUTON HYVÄKSI

Taito Lappi ry järjestää pienkeräyksen mahdollistaakseen Käsityökoulu Peukun ja Taitokeskus Rovaniemen muuton uusiin tiloihin lokakuussa 2022. Keräyksen ensisijainen tarkoitus on kerätä varoja yhdistyksen varsinaisen toiminnan toimitilojen kalusteiden ja välineiden siirtämiseen uusiin toimitiloihin (Taitokeskus Rovaniemi ja Käsityökoulu Peukku). Kulut, joita keräyksen avulla katetaan, tulevat olemaan Taitokeskuksen ja käsityökoulun kalusteiden ja välineiden siirtoon palkattavan muuttofirman kulut, vanhojen toimitilojen teippausten ja ulkokylttien poisto sekä muuttoon osallistuvien talkoolaisten muonitus. Keräystuotolla ei tulla kattamaan yhdistyksen liiketoimintaan liittyvän tilan (Taito Shop Rovaniemi) kuluja.

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT! Kiitos lahjoituksista!

Pienkeräyksessä tavoiteltava summa on yhteensä 6000€, mutta osallistua voi hyvin pienelläkin summalla. Yhdistyksemme on kiitollinen tuestasi!

Pienkeräystili: -

Pienkeräyksestä on tehty ilmoitus poliisilaitokselle. Pienkeräyksen numero on: RA/2022/1295

Taito Lappi ry
www.taitolappi.fi
@taitolappi

Haluatko tukea yhdistystämme muuten? Liity henkilö- tai yritysjäseneksemme!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista