Rovaniemi-villahuopa nyt ENNAKKOTILATTAVISSA

Rovaniemi-villahuopa nyt ENNAKKOTILATTAVISSA

Upea Rovaniemi-villahuopa on nyt ennakkotilattavissa. Rovaniemi villahuopa on Laura Laivamaan ja Karoliina Erkinjuntin yhteissuunnittelun tulos. Karoliinan jo tutuksi tullut Rovaniemen kaupunkimaisema on saanut rinnalleen Lauran pohjoisen luonnon inspiroimaa kuvitusta. Paikallista suunnittelua parhaimmillaan! Tuote on suunniteltu yhteistyössä Cafe&Bar 21:n kanssa ja sitä myyvät ainoastaan Taito Shop Rovaniemi ja Cafe&Bar 21.Tutustu ja tilaa tuote täältä.Rovaniemi-huovassa näkyy Karoliina Erkinjuntin ja Laura Laivamaan yhteinen kädenjälki: Karoliina on tunnettu Rovaniemen kaupunkikuvaa kuvaavista kuoseistaan ja teoksistaan, Laura tarkastelee pohjoista ja arktisuutta erityisesti pohjoisen luonnon ja sieltä löytyvien yksityiskohtien kautta. Huopaan on kudottu Rovaniemen kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä, jotka kaupunkia ympäröivä luonto jokimaisemineen sitoo yhteen.

Huovan loimen luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään Lapuan kankureiden osaomistamassa kutomossa Liettuassa, koska tuotanto ei ole tällä hetkellä mahdollista Lapualla. Huovissa käytetään 100%:sta Uuden-Seelannin villaa. Villa on mulesing-vapaata. Huovan suunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi tehdään Lapuan kankureiden omassa kutomossa Lapualla.

Koko: 130 cm x 180 cm
Materiaali: 100% Uuden-Seelannin villa
Värit: Musta-valkoinen ja beige-valkoinen
Hinta: 145€

Huomioithan, että tuotteen kuva on simulaatiokuva! Simulaatiokuva on toteutettu niin, että se vastaa valmista tuotetta mahdollisimman paljon.

Huopien toimitus alkaa viikolla 45. Voit tilata tuotteen postitettuna tai noutaa sen myymälästämme. Ilmoitamme, kun tuote on noudettavissa!

Ennakkomyyntituotteella on voimassa kuluttajalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.