Tilaus-, toimitus- ja palautusehdot

Tilaus-, toimitus- ja palautusehdot www.taitolappi.fi

Tässä on yleiset toimitusehdot koskien www.taitolappi.fi – verkkokaupan tuotetilauksia ja toimituksia.

1. YLEISET EHDOT

taitolappi.fi on Taito Lappi ry:n verkkokauppa. Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan yhdistyksen ylläpitämässä taitolappi.fi -verkkokaupassa toimivan Taito Shop –kauppiaan ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Taito Lappi ry pidättää oikeuden muuttaa tässä mainittuja sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät taitolappi.fi - sivustolla.

Taito Lappi ry ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista toimitusesteistä tai viivästyksistä. Ylivoimainen este on sellainen, johon Taito Lappi ry ei voi vaikuttaa omalla toiminnallaan. Taito Lappi ry sitoutuu ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen ilmaantumisesta mahdollisimman nopeasti esteen ilmettyä. Mahdollisten toimitusviiveiden osalta toimitaan samoin.

2. ASIAKAS

taitolappi.fi –verkkokaupassa myydään tuotteita ja palveluita täysi-ikäiselle yksityishenkilölle ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle.

Verkkokaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Tilausta tehdessään asiakas on velvoitettu luovuttamaan oikeat yhteystietonsa, joihin kuuluvat nimi, sähköposti, osoite ja puhelinnumero vähimmäistietoina. Sujuvan tilauksen toimituksen kannalta on suositeltavaa ilmoittaa kaikki pyydetyt tiedot.

taitolappi.fi -verkkokaupan toimitusaika on viitteellinen. Toimitusajan viivästyessä verkkokaupan ylläpito on yhteydessä asiakkaaseen. Kun tuote on toimitettu verkkokaupan toimesta kuljetukseen, siirtyy vastuu toimitusajasta kuljetusliikkeelle. Kuljetusliikkeenä toimii Posti.

Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua taitolappi.fi -verkkokaupasta tilausjärjestelmään.

Tietosuoja: Asiakkaiden tiedot tallentuvat Taito Lappi ry:n asiakasrekisteriin. Tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Tietoja on lupa luovuttaa käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa: www.taitolappi.fi/tietosuoja

3. TUOTTEET JA HINNAT

Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron, ellei toisin ole mainittu. Kuljetus ei kuulu tuotteen hintaan, vaan kuljetuksen hinta määräytyy asiakkaan valitseman toimitustavan ja ostosten määrän mukaan.
taitolappi.fi – verkkokaupan tuotteet ovat suunnattu kuluttaja-asiakkaille, ei jälleenmyyjille. Pidätämme oikeuden myydä merkittävän suuria määriä samaa tuotetta yhdelle asiakkaalle.

Mahdollisten mittatilaustuotteiden osalta oikeus tuotteiden palautukseen pidätetään. Mahdollisen tilauksen peruutuksen yhteydessä kulut peritään asiakkaalta.


4. MAKSUTAVAT

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 
Innova 2 
Lutakonaukio 7 
40100 Jyväskylä 

Puhelin: 0207 181830

5. TOIMITUSTAVAT

Toimituskumppani taitolappi.fi verkkokaupalla on Posti.

Toimitustapoina Suomessa on käytössä Nouto Postin pakettiautomaatista, Nouto valitsemastasi Postista ja Postin kotiinkuljetus. Toimituskulut riippuvat toimitustavasta ja näkyvät tilausta tehtäessä. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Tarjoamme seuraavat toimitustavat: 

Hae paketti automaatista tai postista.

Toimitus ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun voit hakea paketin. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Nouto Postin pakettiautomaatista 19 x 36 x 60 cm, 35 kg 8,90€
Nouto Postin toimipisteestä 19 x 36 x 60 cm, 35 kg 8,90€
Kotiinkuljetus kaikki koot 13,90€
Toimitus postimerkillä kirje, 50g 2,30€

 

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 2-5 työpäivää tilausvahvistuksen lähettämisestä. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Jos tilausta ei pystytä toimittamaan suunnitellussa ajassa, asiakkaaseen ollaan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen sisällön 14 vuorokauden kuluessa ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ennen käyttöönottoa.

6. PALAUTUS

Tuotteissa on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38). Ostaja maksaa palautuksen postituskulut. 

Palautukset tulee lähettää osoitteeseen:
Taito Lappi ry
Postikatu 1
96100 Rovaniemi
puh. 0406800101
toimisto@taitolappi.fi tai shop@taitolappi.fi

Ole aina yhteydessä meihin sähköpostilla ennen palautusta, ja ilmoita, mitä tilausta ja tuotteita palautus koskee. Jos sinulla on kysyttävää palautuksesta, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät yltä.

Huom. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Tuotteen voi palauttaa vain siinä kunnossa, kuin se on ostohetkellä. Tuote ei ole käyttämätön, jos siinä on nähtävissä selviä kulumisen merkkejä ja/tai likaa. Tuotteissa on oltava palautettaessa myös hinta- ja tuotelaput kiinnitettyinä. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.

Rajoitukset palautusoikeudessakuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

kohta 3) ”sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen;”

kohta 4) ”sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua.”

HUOM. Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaukset sekä tuotteissa on oltava hinta- ja tuotelaput kiinnitettyinä. Lisäksi mukana on oltava kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Taito Shop Rovaniemi ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään Asiakkaalta.

Jos Asiakas palauttaa vain osan ostamistaan tuotteista, voi tuotteet pakata pienempään pakkaukseen, jotta takaisinlähetys on Asiakkaalle edullisempaa. Huomioithan, että mikäli palautat vain osan tilauksen tuotteista, postikuluja ei palauteta. Mikäli palautat koko tilauksesi, palautamme myös postikulut.

7. REKLAMAATIO

Jos tuotteessa ilmenee virhe, on asiakas oikeutettu reklamoimaan tuotteen virheestä.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa tuotteen lähettäneeseen liikkeeseen joko sähköpostilla tai kirjeenä. Sähköposti on shop@taitolappi.fi.

Reklamoidun tuotteen voi palauttaa osoitteeseen:
Taito Lappi ry
Postikatu 1
96100 Rovaniemi
0406800101
toimisto@taitolappi.fi tai shop@taitolappi.fi.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen tavarantoimittajaa vastaan kotipaikan käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

8. PALVELUIDEN TILAUKSET JA TOIMITUKSET

ROVANIEMEN TAITOKESKUS 

Kangaspuiden varauksen toimitusehdot

Loimen varaus on sitova. Jos et voi käyttää kudonta-aikaa, ole yhteydessä Rovaniemen taitokeskukseen ennen varatun ajan alkamista. Sairastapauksissa kudonta-aikaa voidaan siirtää. Ole yhteydessä siirrosta Rovaniemen taitokeskukseen puhelimitse numeroon 0406800101 tai taitokeskuksen neuvojaan Karoliinaan 0400848292 tai sähköpostitse osoitteeseen shop@taitolappi.fi. 

Pidätämme oikeuden peruuttaa varauksesi päällekkäisen varauksen, tai loimen loppumisen, tai ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi. Jos joudumme perumaan varauksesi, ilmoitamme asiasta sinulle mahdollisimman pian.